Elkészítés: A húst előző nap felszúrjuk és lesózzuk, a lyukba is szórunk sót, hűtőbe tesszük 1 éjszakára.
Másnap a kolbászt beletesszük, és a húst szalonnával körbetekerjük. Tepsibe vagy jénaiba pici olajat öntünk, beletesszük a húst. Mellédobjuk a pucolt fokhagymát és a negyedekre vágott vöröshagymát.
Fóliával lefedve közepes lángnál 1-1,5 órát sütjük, majd a fóliát levéve megpirítjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.