Elkészítés: A tortaforma alját folpackkal kibéleljük, a kapcsos rész rácsatolásával rögzítjük. A szokásos módon sós palacsintákat sütünk. Eközben elkészítjük a babapiskóták beáztatásához a következő keveréket: a lefőzött, kihűlt kávéból, rumból és 1 csomag vaníliás cukorból. Ebbe beleforgatjuk a babapiskótákat, kissé felitatjuk, de vigyázzunk, hogy ne ázzanak el, majd egymás mellé helyezzük a tortaformába, ne hagyjunk hézagot közöttük.
Sűrűre főzzük a vaníliás pudinport fél liter tejjel, 3 evőkanál cukrot teszünk bele, még langyosan ráöntjük a babapiskótákra. A kisült palacsintákat megtöltjük a kakaóporral, csigavonalban, követve a forma alakját, kívülről befelé haladva szorosan ráfektetjük a vaníliás pudingra. Erre a rétegre kerül a még meleg fél liter tejjel és 3 evőkanál cukorral elkészített csokipuding.
A lecsöpögtetett meggybefőttel borítjuk be a tortát, majd fahéjjal egyenletesen megszórjuk. A befőtt levével a puncspudingot is elkészítjük, ezt is még melegen a meggyre borítjuk. Az így elkészített művet kihűtjük hűtőszekrényben, minimum fél nap eltelte után vesszük csak le a tortaforma oldalát. Sok sikert hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.