Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk. Habbá verjük a fehérjéket egy csipet sóval, majd félretesszük. A tojássárgákra ráöntjük a tejet, beleszórjuk a vaníliás cukrot, a porcukrot, majd folyamatos gépi keverés (lehet persze kézi is, de én lusta vagyok) közben belekeverjük a lisztet és a darát, beledolgozzuk az olajat is. Betesszük a hűtőbe, legalább 20-30 percig pihentetjük, hogy a dara megszívja magát, majd óvatosan, hogy ne törjük össze, belevegyítjük a habbá vert fehérjét. Teflon serpenyőben olajat vagy vajat hevítünk (én három adagban sütöm, mert így tudom kényelmesen darabolgatni) belemerünk egy-két merőkanál masszát, lefedjük, mikor az alja megpirult, lapáttal átfordítjuk-szabdaljuk, a kívánt méretre. Porcukorral megszórva, lekvárral, szörppel - ki mivel szereti - tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.