Egy keverőtálban dolgozzuk össze a tojások sárgáit a 2 evőkanál porcukorral, a tejjel, majd a sóval és a 200 g finomliszttel. Hagyjuk 30 percig állni a masszát.
A tojásfehérjéket verjük kemény habbá, majd egy fakanál vagy egy habverő segítségével fokozatosan és óvatosan keverjük a lisztes-cukros masszához.
Egy nagyon teflonserpenyőben hevítsünk fel egy kevés olajat. Adagoljunk a serpenyőbe egy merőkanálnyi tésztát, és kezdjük sütni, mintha 1-2 cm vastagságú palacsintát készítenénk.
Ha a palacsinta egyik oldala már aranyszínűre sült, tegyünk a tepsibe egy kevés vajat, és fordítsuk meg a tésztát. Kis ideig süssük tovább, majd két fakanál segítségével szaggassuk nagyobb darabokra.
A mazsolát mossuk meg, majd a mandulaforgáccsal együtt szórjuk a tésztára. Rövid ideig süssük tovább.
Egy másik serpenyőben forrósítsuk fel a fagyasztott málnát, tegyük a császármorzsa tetejére, végül szórjuk meg porcukorral. Mindegy egyes adagot ugyanígy készítsünk el.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.