Elkészítés: A zsemléket egyforma kockára vágjuk, forró tejjel meglocsoljuk. A tejfölhöz hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a tojást, citromlevet, jól összekeverjük. A megpuhult zsemlekockákat a tejfölös masszába forgatjuk. Egy mély, tűzálló tálat kikenünk vajjal, belesimítjuk a massza felét, rászórjuk a cseresznye felét, majd massza és cseresznye következik. Sütőben 20-25 perc alatt megsütjük. Vaníliás porcukorral meghintve tálaljuk. Melegen és hidegen is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.