Elkészítés: A cseresznyés-meggyes töltelékhez a kimagozott gyümölcsöt megszórjuk porcukorral és fahéjjal, 20-30 percig állni hagyjuk, majd a levét lecsepegtetjük.
A túrós-epres töltelékhez a 2 db tojássárgáját habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a túrót és a ricottát, krémesre dolgozzuk, ízesítjük a vaníliás cukorral és a citrom reszelt héjával. A tojásfehérjékből kemény habot verünk, hozzáadjuk a túrós tölteléhez, 1-2 evőkanál búzadarát is belekeverünk. A megtisztított és feldarabolt epret lazán beleforgatjuk a túrókrémbe.
A réteshez rudanként 3 lapot számítunk, melyeket egyenként megkenünk olajjal, rászórjuk a piskótamorzsát, majd elegyengetjük a tölteléket. A réteslapok mindegyik oldalát kb. 2 cm-rel visszahajtjuk, majd feltekerjük. A rudak tetejét felvert tojással megkenjük.
Sütőpapírral bélelt tepsiben, 180-190 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.