Elkészítés: 20 dkg liszthez 2 teáskanál sütőport keverünk, hozzáadunk 2 teáskanál porcukrot, pici sót, 12 dkg margarint, 1 tojássárgát és annyi tejfölt, hogy szép, sima tésztát kapjunk. A tésztával kibélelünk egy közepes méretű tepsit. Megmosunk és kimagozunk 60 dkg cseresznyét. A tésztát meghintjük 1-2 evőkanál zsemlemorzsával, megszórjuk (ízlés szerint cukorral), ezután szétterítjük rajta a cseresznyét, és megint megszórjuk 1-2 kanál zsemlemorzsával és cukorral. Azután 2 tojás sárgát habosra keverünk 3 evőkanál cukorral (vagy 4 kanál mézzel), hozzáadunk 1 dl tejfölt, 2-3 evőkanál réteslisztet és 3 tojásfehérje kemény habját. Ezzel a habos krémmel egyenletesen bevonjuk a cseresznyés tésztát, és szép rózsaszínűre sütjük. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.