Sütőpapírral kibéleljük egy 26 cm-es, kapcsos tortaforma alját. A durvára darabolt csokit vízfürdőben megolvasztjuk a vajjal együtt. A nejlonzacskóba szórt kekszet sodrófával finom morzsává törjük. Az olvasztott csokoládét 3 ek kivételével alaposan összekeverjük a morzsával, és a formába töltjük. Evőkanál domború felével jól lenyomkodjuk, és kb. 1 órára a hűtőbe állítjuk. Közben a durvára aprított mandulát serpenyőben zsiradék nélkül megpirítjuk, majd kivesszük és hűlni hagyjuk. A megmosott cseresznyéből 16 szép szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit leszárazzuk és kimagozzuk. Az öntetport csomómentesre keverjük 6 ek nektárban. A maradék nektárt felforraljuk, besűrítjük a feloldott öntetporral, és kb. 1 percig főzzük. Beleforgatjuk a kimagozott cseresznyét, és 10 percig hűlni hagyjuk. Az áttört túrót krémesre keverjük a mascarponéval, a cukorral meg a citromlével. Beleforgatjuk a tejszínből vert kemény habot, és 2 ek kivételével hozzáadjuk a mandulát, valamint a cseresznyekompótot. A krémes masszát a kekszalapra simítjuk, és alufóliával lefedve, legalább 6 órán át fagyasztjuk. A félretett 3 ek csokoládét vízfürdőben újra megolvasztjuk. Félig belemártjuk a félretett cseresznyéket, és sütőpapírra téve megszárítjuk. Fogyasztás előtt kb. 20 perccel, a tortát szobahőmérsékleten kissé felengedjük, majd megszórjuk a maradék mandulával, és a csokoládémázas cseresznyékkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.