A gyümölcsöt mossuk meg, magozzuk ki, és a cukor felével keverjük össze. A kenyeret pirítsuk meg és vágjuk apró kockákra. A habcsókokat tördeljük apróra, a mogyorót pedig nagy lyukú darálón daráljuk meg.
Forró vízben mossuk meg a citromot és alaposan törölgessük meg. A héját reszeljük le, a levét pedig facsarjuk ki. A túrót keverjük össze a citromlével, a citromhéjjal és a maradék cukorral.
A tejszínt verjük fel a vaníliás cukorral, majd keverjük bele a túróba. Rakjuk a túrókrémet rétegesen mély üvegtálkákba vagy poharakba, erre pedig a gyümölcsöt, a mogyorót, a habcsókot és a pirítóst. A felső réteg túrókrém legyen, amelyet bőven szórjunk meg csokoládéreszelékkel.
Fedjük le a poharakat és kb. 5 órára tegyük a hűtőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.