Elkészítés: A vegyes aszalt gyümölcsöket, a diót, a mandulát... stb. apróra vágjuk, és a rumba áztatjuk. A joghurtot a tojásokkal simára keverjük. Beleszitáljuk a sütőporral összekevert lisztet, hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, az olajat, és az egészet jól kidolgozzuk. Beleborítjuk a rumos aszalt gyümölcsöket, alaposan összekeverjük.
Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, és a masszát beleöntjük. Előmelegített sütőben 180 fokon 25-30 perc alatt megsütjük. Még melegen a papírt lehúzzuk róla, és csillag alakú szaggatóval kiszúrjuk, vagy késsel csillagokat formázunk belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.