Elkészítés: A narancslét a sóval felforraljuk, majd a vajat felolvasztjuk benne. A lisztet egyszerre beleszórjuk. Addig kevergetjük, míg a tészta gombócként az edény falától el nem válik.
Ezután a lábost hideg vízfürdőbe állítjuk, és a lisztet körülbelül fél óráig hagyjuk duzzadni.
A tésztát sütőpapíron 2-3 mm vastagságúra kinyújtjuk, majd óvatosan kivágunk belőle egy csillagformát (kb. 32 cm átmérőjűt), és villával többször megszurkáljuk. A maradék tésztából vékony csíkokat sodrunk, és a csillag szélére illesztjük őket (kissé oda is nyomkodjuk, és ízlés szerint be is vagdoshatjuk egy késsel).
A csillagot sütőpapírra tesszük, és előmelegített sütőben 225 fokon (gázsütő: 4. fokozat) 12-15 percig sütjük.
A fél narancsot forró vízzel megmossuk, szárazra töröljük, majd a héját lereszeljük, levét kipréseljük. A likőrt a túróval, a mascarponéval, a cukorral, egy kevés narancslével és narancshéjjal simára keverjük.
A narancsot úgy hámozzuk meg, hogy a fehér hártyát is eltávolítjuk, majd a gyümölcsöt először ujjvastagságú szeletekre, majd negyedekbe vágjuk. A datolyákat elfelezzük, kimagozzuk, majd csillag formájúra feldaraboljuk.
A túrós krémet a kihűlt csillagra kenjük, majd a gyümölcsökkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.