Elkészítés: 2 dl vízzel, a húsleves kockával felrakom főni az apróra vágott hagymát, a reszelt répát, gyalult káposztát 25 percre. Felöntöm 5 dl vízzel, hozzáadom a babérlevelet, ketchupot, erőspaprikát, borsot, a kockára vágott húst, és főzöm lassú lángon a hús puhulásáig. Hozzáadom a felkarikázott uborkát, virslit és a negyedelt krumplit. Ha a krumpli is megpuhult, elkeverem a tejfölben a keményítőt, és besűrítem az ételt, majd megszórom az apróra vágott kaporral, petrezselyemmel, újhagymával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.