Elkészítés: Először a krémet készítem el, melyhez a gombát megmosom, megsikálom, nagyobb darabokra vágom, a hagymát felkockázom. 1 evőkanál olívaolajon üvegesre pirítom a hagymát, rádobom a gombát, és épp csak annyira pirítom át, hogy kívülről enyhén piros színt kapjanak, sózom, borsozom, fűszerezem. A kissé kihűlt gombákat egy nagyobb keverőtálba teszem, hozzáadom a ricottát, az apróra vágott zsályát és a petrezselymet. Botmixerrel krémesre keverem, ha szükséges, még ízesítem. 1 rúdhoz két réteslapot használok. Kiterítek egyet, olajjal megkenem, ráfeketem a következő lapot. A hosszabb oldalára kb. 5 cm szélességben rákanalazom a krém harmadát, majd szorosan feltekerem, kívülről is átkenem olajjal, hogy ne száradjon ki sütés közben. A másik 2 rúdnál is hasonlóan járok el. 190 fokra előmelegjtett sütőben 20-25 perc alatt pirosra sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.