Elkészítés: Vágjuk össze a csirkét 3 cm széles, 1 cm vastag darabokra. A páchoz keverjük össze a szójaszószt, a rizspálinkát, a felaprított chilipaprikát és a gyömbért, forgassuk bele a csirkedarabokat, majd hagyjuk 24 órát állni.
Vágjuk félbe a parikákat, távolítsuk el a szárat és a magokat, vágjuk cikkekre.
A bundához verjük fel a tojásfehérjét habbá. Keverjük a kukoricalisztbe a sót, a felaprított metélőhagymát és a gyömbért. A húsdarabokat forgassuk meg kukoricalisztben, majd mártsuk a keverékbe, és forró olajban süssük meg, majd tegyünk ugyanígy a paprikacikkekkel is.
Szedjük papírtörlőre, itassuk le a felesleges zsiradékot, majd szójaszósszal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.