A csirkemellet, a paprikákat és a fehér hagymát vágjuk vékony csíkokra.
Keverjük össze a pác hozzávalóit, majd tegyük egy nagy, lezárható műanyag dobozba vagy zacskóba. Keverjük hozzá a húscsíkokat, és zárjuk le a zacskót vagy dobozt. Hagyjuk pácolódni a csirkemellet 2-3 órán keresztül.
Forrósítsunk fel egy serpenyőt, és kevés olívaolajon pirítsuk át a csirkemellcsíkokat, majd tegyük félre.
A felkarikázott paprikákat és fehér hagymát tegyük a serpenyőbe, és öntsünk hozzá egy kis olívaolajat. Kevergessük, amíg félig megpuhulnak. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Tegyük rá az előpirított húscsíkokat, és pár percig pároljuk együtt a zöldségekkel.
Az elkészült csirkés fajitast tálalhatjuk tortillába tekerve, de nagyon finom párolt rizzsel vagy friss kenyérrel is.
Megjegyzés
A csirkemelles fajitas gyors és egyszerűen elkészíthető ebéd, vacsora lehet. Fehér hagyma helyett lilahagymát is használhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.