A hideg vízzel leöblített, lecsepegtetett babot botmixerrel darabosra pépesítjük, majd hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát, valamint a 2 ek kivételével durvára aprított zöldfűszereket. Összedolgozzuk 2 ek citromlével, 1 ek olívaolajjal és a zöldségleves-alaplével, majd Cayenne-borssal és sóval, borssal ízesítjük.
A csirkemellfilét megmossuk, leszárítjuk és sóval, borssal bedörzsöljük. Egy nagy serpenyőben felhevítünk 2 ek olívaolajat. Lassú, legfeljebb közepes tűzön a húst körbepirítjuk 15-20 perc alatt, majd kivesszük, és alufóliába csomagolva pihentetjük.
Közben a szűrőbe öntött kukoricát lecsepegtetjük. A megmosott, leszárított salátalevelet kisebb darabokra tépjük, a paradicsomot negyedeljük, a kicsumázott csilipaprikát finomra aprítjuk. A paradicsomot összeforgatjuk a csilivel, 2 ek citromlével, 2 ek olívaolajjal, a mézzel és egy csipet sóval. A sajtot durvára reszeljük.
A húst ferdén vékony szeletekre vágjuk. A felmelegített tortilla lapokat megkenjük a tejföllel és a babpürével. Végül megrakjuk az előkészített hozzávalókkal, megszórjuk borssal, valamint a félretett zöldfűszerekkel, és feltekerjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.