A liszet, a bazsalikomot, a tojást, a tejet, a szódát, az olívaolajat, és a sót egy turmixgépbe vagy késes aprítóba tesszük, és néhány perc alatt csomómentes, aprított bazsalikomos palcsintatésztát keverünk belőlük.
Felforrósított serpenyőben, néhány csepp olívaolajon kisütjük a palacsintákat
Közel azonos darabokra felvágjuk a zöldségeket és a húst. Egy kis sóval megszórjuk a felaprított csirkemellet, és egy kevés olívaolajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket, és még 5 percig pirítjuk.
A töltelékből minden palacsintára halmozunk 1-2 kanállal, megszórjuk néhány darabka mozzarellával és a palacsintákat háromszög alakúra hajtjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.