A csirkemelleket keresztben fél centinként kicsit bevagdossuk (úgy, hogy az alsó egy centin maradjon egyben). Mindenhol bedörzsöljük sóval, borssal oregánóval és az olívaolajjal.
A mozzarellákat és a paradicsomokat vékonyan felszeleteljük, a sajtról leitatjuk a nedvességet. A bazsalikomlevelekkel együtt elosztjuk a húsok vágataiban, majd tepsire ültetjük, és 1 dl vizet locsolunk mellé.
A csirkemelleket 180 fokos sütőbe toljuk kb. 30 percig. Addig sütjük, amíg a sajt megolvad és kissé megbarnul - addigra a hús is átsül. Ízlés szerinti körettel tálaljuk, de a legjobb friss salátával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.