Megtisztítjuk a spárgát, majd kétcentis darabokra vágjuk. Sós vizet forralunk, beleszórjuk a szódabikarbónát, a cukrot, és két percre beledobjuk a feldarabolt zöldséget. Utána rögtön leszűrjük, lecsöpögtetjük.
Egy serpenyőben egy-két evőkanál olívaolajat forrósítunk, átforgatjuk benne az előfőzött spárgát. Összekeverjük a tejfölt a zúzott fokhagymával, majd ízesítjük sóval és frissen tört borssal. A tortillalapokat száraz serpenyőben megforrósítjuk.
Megkenjük az ízesített tejföllel, rámorzsoljuk a ricottát. Igazságosan elosztjuk köztük a spárgát, rászórjuk a félkarikára vágott lila hagymát. Félbehajtjuk, és azonnal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.