A megtiszított és felaprított vöröshagymát és a póréhagymát megpirítjuk az olívaolajon. Sós lében előfőzzük a megmosott és 2 cm-es darabokra tördelt spárgát.
Ha üveges a hagyma, hozzáadjuk az előfőzött spárgát, majd az összevágott aszalt paradicsomot és olívabogyót. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd a ricottával kikevert pestót. Megsózzuk, megborsozzuk, és belereszeljük a parmezánt sajtot. Pár percig főzzük, hogy a sajt elolvadjon.
A sós vízben al dentére főzött tésztára szedve, vagy összekeverve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.