A paradicsomokat félbevágjuk, majd aprítógép segítségével pépesítjük. A gépbe tesszük a bazsalikomot és a darabolt vöröshagymát, fokhagymát. Megsózzuk, megborsozzuk, felöntjük a száraz fehérborral, és pépesítjük.
Félbevágjuk, kimagozzuk és felaprítjuk a csilit. Egy teflon serpenyőben olívaolajat melegítünk, és megpirítjuk benne a csíkokra vágott csirkemellet. Ráöntjük a paradicsomos szószt, hozzáadjuk csilit, és kb. 10 perc alatt kevergetve puhára főzzük.
A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük. A szószt a tésztával tálaljuk, és reszelt parmezánnal megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.