Az olívaolajon megpirítjuk a felkockázott csirkehúst, majd kiszedjük a serpenyőből.
A sárgarépát megtisztítjuk, julienne-re szeljük, a zellerszárat megtisztítjuk, megmossuk, a vöröshagymát megpucoljuk, és apró kockákra vágjuk. Pár percig együtt pirítjuk a sárgarépát, a zellerszárat, a hagymát és a morzsolt chilit, amíg a répa majdnem puha lesz. Hozzáadjuk a húst. Ráöntjük a sűrített paradicsomot. Összekeverjük, majd felöntjük a húslével.
Hozzáadjuk a fűszereket, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Hozzáadjuk a tésztát is, és al dentére főzzük. Beleöntjük a babot, és összeforraljuk. Némi ördöghajjal megszórva tálaljuk.
Megjegyzés
Paradicsom, bab, zöldségek, makaróni találkozása, amolyan időutazás, Dél-Olaszországba repít, arra a néhány pillanatra, míg a leves el nem fogy. Én gluténmentes makarónival készítettem.l
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.