A vöröshagymát apróra vágjuk, és kevés zsíron megpirítjuk, majd beletesszük a darált húst, és a hagymával jól átkeverve átsütjük.
Amikor kész, beleteszünk egy teáskanál "Piros aranyat", ízlés szerint őrölt majorannát és őrölt feketeborsot, a kis doboz konzervparadicsomot, valamint a pirospaprikát, és az egészet fedő alatt összepároljuk. Amikor már majdnem kész, fokhagymanyomóval rányomjuk a fokhagymát, és készre pároljuk.
A ragut a közben kifőzött tésztára helyezzük, és reszelt sajttal megszórjuk. A tetejére ízlés szerint ketchup-ot teszünk, de ezt el is hagyhatjuk, mert nem igazán az olasz konyhához tartozó szósz. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.