A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, felaprítjuk. A paprikát és a paradicsomot feldaraboljuk. A gombát megmossuk.
A hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot és a gombát is, ízlés szerint ízesítjük sóval, borssal, pirospaprikával és oregánóval. Amikor a zöldségek kicsit megpuhultak, felöntjük a paradicsomlével és a borral, majd az egészet összeforraljuk.
Közben a tésztát forrásban lévő, sós vízben kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint. Leszűrjük, és azonnal tálaljuk a még forró raguval. Olívabogyóval és reszelt sajttal kínáljuk.
Megjegyzés
Elképesztő áron adták a szeletelt gombát, a mélyhűtőben volt darált hús, a kamrában száraz tészta, hagyma és fokhagyma, a hűtőben pedig a többi hozzávaló. Bor pedig mindig van itthon, több palack is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.