A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk, forró olajon megdinszteljük, megszórjuk sóval, borssal, majd a felkockázott húst rárakjuk, az egészet jól összekeverjük, és felöntjük annyi vízzel, hogy a húst ellepje. Ha a hús megfőtt, húsdarálón ledaráljuk.
Egy nagy lábosba beleöntünk pár dl-t a megmaradt szaftból, majd a húst is hozzáöntjük. Ha forr, felöntjük a paradicsomlével, és megfűszerezzük sóval, borssal, oregánóval, bazsalikommal. Pár perc alatt összefőzzük, majd a közben már kifőzött spagettivel összekeverjük.Tálalásnál reszelt sajttal megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.