A zöldségeket megtisztítjuk, a hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. A répát, a szárzellert és a szalonnát felkockázzuk.
A szalonna zsírját kevés forró olajon kiolvasztjuk. Hozzáadjuk a zöldségeket, majd a darált húst, és kevergetve jól megpirítjuk. Felöntjük a borral vagy zöldséglével, és kis lángon főzve elpárologtatjuk a folyadékot.
Sóval, borssal, friss kakukkfűvel fűszerezzük. A tejet belekeverve selymes állagú szószt főzünk belőle. Az oregánót, a cukrot és paradicsomot is hozzáadva alacsony hőmérsékleten, lassú tűzön 30 percig főzzük.
A csomagoláson található utasítás szerint sós vízben kifőzzük a spagettit. Leszűrjük, kissé lecsepegtetjük, majd tányérokba szedve, a mártással leöntve, reszelt parmezánnal, friss kakukkfűvel és bazsalikommal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.