Egy kevés kókuszolajon üvegesre pirítjuk a felaprított hagymát. Hozzáadjuk a darált csirkemellet, és addig sütjük, amíg kifehéredik. Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk bazsalikommal és oragánóval, és hozzáöntünk kb. 2 dl vizet (annyit, amennyi éppen ellepi). 15-20 percig kis lángon főzzük, közben néha megkeverjük.
Közben sós vízben a csomagoláson található utasítás szerint megfőzzük a teljes kiőrlésű tésztát, majd leszűrjük, és félretesszük.
A húsra ráönjük a paradicsomszószt, hozzáadjuk az agavé szirupot, és egy kevés tabasco szósszal ízesítjük. További 5 percig főzzük, és ha szükséges, tovább ízesítjük. A tésztát tányérba szedjük, és a szósszal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.