A konyhakész leveles tésztát kitekerjük, és egy kivajazott piteformába nyomkodjuk úgy, hogy pereme is legyen, a felesleget levágjuk, az alját villával megszúrkáljuk.
Falatnyi darabokra tépkedjük a főtt csirkemellet, megmosunk néhány szem koktélparadicsomot, és negyedeljük őket. A sajtot léereszeljük, és elendezzük az előkészített alapanyagokat a tésztán, majd megszórjuk meg egy kevés szárított kakukkfűvel.
Habosra keverjük a tojásokat a cukrozatlan habtejszínnel. Sózzuk, borsozzuk, majd a pitére locsoljuk, és végül 35-45 perc alatt aranybarnára sütjük a 200 fokos sütőben. Ha túl gyorsan barnulna sütés közben, letakarjuk egy darab alufóliával. Még langyosan 8 szeletre vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.