A fokhagymát, a vöröshagymát és a sárgarépát apróra vágjuk, majd olívaolajon megfuttatjuk őket.
Hozzáadjuk a darált húst, fehéredésig pirítjuk, majd felöntjük a paradicsommal, és ízlés szerint sóval, borssal, cukorral, valamint a friss bazsalikommal ízesítjük. Beletesszük a zellerlevelet és lefedve 30-40 percig főzzük.
A főzés végén a zellert kidobjuk, ha szükséges, még ízesítjük. Közben sós vízben kifőzzük a spagettit a csomagoláson megadott utasítás szerint, majd tányérre szedjük, rakunk rá a szószból és megszórjuk reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.