A vöröshagymát megtisztítjuk, és finomra aprítjuk. A fokhagymákat megtisztítjuk és áttörtjük. Olajat melegítünk, a vöröshagymát üvegesre pirítjuk, majd rátesszük az áttört fokhagymát, és rögtön fel is öntjük vízzel, hogy meg ne égjen a fokhagyma. Hozzákeverjük a darált húsokat, a sót, a borsot és a fűszereket. Kb. 15-20 perc alatt lefedve készre pároljuk a húst (szükség esetén plusz vízzel).
Ezután összekeverjük a paradicsompürével (ha szükséges, cukrozzuk). Pár perc alatt összepirítjuk, és ha, szükséges felöntjük még egy kevés vízzel.
A tésztát enyhén sós, olajos vízben kb. 9 perc alatt készre főzzük, majd leszűrjük. A szószt a tésztára kanalazzuk, sajttal megszórva, friss fűszerekkel, esetleg ketchuppal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.