A zöld minestrone leveshez a hagymákat megtisztítjuk, felaprítjuk, az újhagyma zöldjét félretesszük. Lábasban felforrósítjuk az olívaolajat, és megfonnyasszuk rajta az újhagyma fehér részét és a fokhagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, falatnyi darabokra vágott répát és zellert, pár percig pirítjuk. Beleforgatjuk a megmosott, félbevágott és felkarikázott cukkinit, és még 1-2 percig pirítjuk
A zöldségeket felöntjük az alaplével, őrölt rozmaringgal, bazsalikommal, a babérlevéllel ízesítjük, megsózzuk, majd kis lángon, lefedve főzzük a levest addig, amíg a zöldségek majdnem teljesen megpuhulnak.
A leszűrt babot és a tésztát a levesbe forgatjuk. Sózzuk, és további 10 percig főzzük még. Tálaláskor megszórjuk az újhagyma zöldjével és egy kanál pestót rakunk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.