A kekszet késes aprítóban összetörjük, hozzáadjuk az olvasztott vajat, majd egy 22 cm-es kapcsos tortaforma aljába nyomkodjuk. Hűtőbe tesszük dermedni, amíg elkészítjük a krémet.
A tejszínt kemény habbá verjük, a csokoládét lereszeljük, majd 2 evőkanállal félreteszünk belőle.
A joghurtot a porcukorral, a narancslével, a reszelt csokoládéval és a zselatin fixszel simára keverjük, majd lazán összeforgatjuk a tejszínhabbal.
A krémet a kekszes alapra egyenletesen rásimítjuk, a tetejét villával elsimítjuk, majd megszórjuk reszelt csokoládéval. Pár órára a hűtőbe tesszük, majd felszeletljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.