Elkészítés: A csirkemellet felkockázzuk, az újhagymát felkarikázzuk, a fokhagymát összezúzzuk, a répát felkockázzuk, az aszalt gyümölcsöket felaprítjuk.
Egy teflonos edényben (ami a tajine cserépedényt helyettesíti) olajat hevítünk, a fűszereket beleszórjuk, majd megdinszteljük rajta az újhagymát, a fokhagymát és a répát. Hozzáadjuk a csirkét, fehéredésig sütjük, majd felengedjük az alaplével.
Nagy lángon felforraljuk, majd lejjebb vesszük a lángot, lefedjük, és lassú tűzön puhára főzzük. Az aszalt gyümölcsöket elég a végén, kb. 10 percre az ételbe tenni.
Közben a kuszkuszt forró, sós vízzel leforrázzuk, lefedve hagyjuk duzzadni, majd a fűszeres csirkeraguval tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.