Elkészítés: A csirkemellet felkockázzuk, az újhagymát felkarikázzuk, a fokhagymát összezúzzuk, a répát felkockázzuk, az aszalt gyümölcsöket felaprítjuk.
Egy teflonos edényben (ami a tajine cserépedényt helyettesíti) olajat hevítünk, a fűszereket beleszórjuk, majd megdinszteljük rajta az újhagymát, a fokhagymát és a répát. Hozzáadjuk a csirkét, fehéredésig sütjük, majd felengedjük az alaplével.
Nagy lángon felforraljuk, majd lejjebb vesszük a lángot, lefedjük, és lassú tűzön puhára főzzük. Az aszalt gyümölcsöket elég a végén, kb. 10 percre az ételbe tenni.
Közben a kuszkuszt forró, sós vízzel leforrázzuk, lefedve hagyjuk duzzadni, majd a fűszeres csirkeraguval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.