Elkészítés: A zöldségeket meghámozom, darabolom, az aprólékot megmosom, majd egy nagy lábosba teszem, felöntöm vízzel, és felteszem főni a fűszerekkel.
Közben elkészítem a gombócokat. A krumplit megfőzöm, összetöröm, összekeverem sóval és a tojással, annyilisztet adok hozzá, hogy jól formázható masszát kapjak. (Aki akar, tehet bele petrezselymet.) Kis gombócokat formálok, és sós vízben megfőzöm.
Tálaláskor egy mélytányérba merek a levesből, teszek bele néhány gombócot, s megszórom vágott petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.