Elkészítés: A zöldségeket meghámozom, darabolom, az aprólékot megmosom, majd egy nagy lábosba teszem, felöntöm vízzel, és felteszem főni a fűszerekkel.
Közben elkészítem a gombócokat. A krumplit megfőzöm, összetöröm, összekeverem sóval és a tojással, annyilisztet adok hozzá, hogy jól formázható masszát kapjak. (Aki akar, tehet bele petrezselymet.) Kis gombócokat formálok, és sós vízben megfőzöm.
Tálaláskor egy mélytányérba merek a levesből, teszek bele néhány gombócot, s megszórom vágott petrezselyemmel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.