A csirkemellet kicsontozzuk, lebőrözzük, középen kettévágjuk. Az így kapott négy darab húst sózzuk, borsozzuk és 1-1 szelet baconbe begöngyöljük. Egyenként alufólialapra fektetjük. Ráhalmozzuk a megtisztított gombafejet, a mirelit kukoricát és az ugyancsak megtisztított spárgafejeket. Sóval, felaprított petrezselyemmel megszórjuk és rámorzsoljuk a vajat. A fóliát felül lazán összefogjuk. Ügyeljünk arra, hogy elég hely legyen a keletkező gőznek. Forró sütőben kb. 30 percig sütjük. Párolt rizzsel körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.