A tavaszi krémtúrót kikeverjük a tojássárgájával és a zsemlemorzsával. Sóval, borssal, felaprított petrezselyemmel
ízesítjük. A csirkecombok bőrét kézzel fellazítjuk és kiskanál vagy habzsák segítségével alányomjuk a tölteléket. A húst sóval, borssal bedörzsöljük. Serpenyőbe helyezzük, kevés olajat és vizet aláöntve, fedő alatt megpároljuk. A fedőt levéve, zsírjára sütjük. Vegyes párolt zöldségekkel: karalábéval, sárgarépával, zöldbabbal körítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.