Elkészítés: A csirkecombokat kifilézzük, sóval, borssal fűszerezzük, 10 percig állni hagyjuk. Sütőedénybe tesszük, kevés olívaolajat és vizet öntünk alá, és 200 fokos sütőben jól átsütjük. Majd a pecsenyelevet leöntjük, beletesszük a curryt, a tejszínt, a chilit és a ciromhéjat, és felforraljuk. Az ananászkarikákat száraz teflonban grillezzük. A csirkecombfiléket meglocsoljuk a fűszerezett pecsenyelével, majd ráhelyezzük a grillezett ananászkarikákat. Mazsolás rizzsel vagy mogyoróburgonyával kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.