Elkészítés: Én wokban szoktam készíteni, de bármilyen magas falú serpenyő megfelel. Nem kell erős lángra állítani, a közepes gázrózsa takarékon elég. Végig ezen a szinten tartjuk. A serpenyőbe dobjuk a vajat, amíg elolvad, felcsíkozzuk a szalonnát, majd ezt is beledobjuk. Addig vékony félkarikákra vágjuk a hagymát, összekeverjük a szalonnával. Meghámozzuk a fokhagymákat, belenyomjuk, keverünk egyet rajta. A májat nagyobb falatnyi darabokra vágjuk, hozzátesszük a hagymás szalonnához, rászórunk 1 kávéskanál kakukkfüvet, borsozzuk, keverjük.
Ekkor felkockázzuk a kenyeret, egy másik serpenyőben pár perc alatt ropogósra pirítjuk. Mikor készen vannak, a májhoz adjuk.
A szőlőszemeket leszedegetjük a fürtről, és hozzátesszük a majdnem kész ételhez. 2 perc kell neki, csak fényt kapjanak a szemek, megsózzuk és kész. Tálalás előtt megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.
Kettőnk közé téve a tálat, villával és vörösbort kortyolgatva a legjobb fogyasztani.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.