Elkészítés: A tészta alapanyagait összedolgozom, a vizet nem egyszerre öntöm hozzá, hanem apránként, mert a liszttől függ, hogy mennyi vizet vesz fel. Ha kész, egy tálba teszem, és a hűtőbe rakom pihenni addig, amíg a ragut elkészítem.
A hagymát felaprítom, és kevés vajon megdinsztelel, a felaprított májat hozzáadom, és összesütöm a hagymával. Bátran fűszerezem, nem kell készre sütni. Botmixerrel pépesítem.
A tésztát kettévágom, kb. fél cm vastagra mindkettőt kinyújtom. Az egyik lapra a töltelékből halmokat kanalazon, a másik lapot ráteszem, a tésztát a töltelékek között kissé lenyomkodom, késsel felvágom. Tojással lekenem a széleket és a tetejét, késsel megszurkálom.
20 perc alatt előmelegített sütőben pirosra sütöm.Nekem 12 batyu lett belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.