Elkészítés: 1. A palacsinta hozzávalóit összekeverjük. 20 percet állni hagyjuk, majd kisütjük.
2. A töltelékhez az apróra vágott vöröshagymát az olajon megdinszteljük, rátesszük a megtisztított csirkemájat, borssal megszórjuk, és fedő alatt megsütjük. A sütés végén a paprikakrémet is hozzáadjuk, egyet-kettőt keverünk rajta, és kész is. Külön már nem sózzuk.
3. A gombamártáshoz az apróra vágott vöröshagymát az olajon megfuttatjuk, megszórjuk pirospaprikával, 1 dl vizet öntünk rá. Ezután rádobjuk a gombaszeleteket, a paprikakrémmel, sóval, borssal fűszerezzük, fedő alatt megsütjük. A tejfölt a liszttel és egy kevés vízzel összekeverjük, és a gombát behabarjuk.
4. A megsült májhoz keverjük a gombamártás 1/3 részét, és kézi botmixerrel pürésítjük.
5. A palacsinták közepébe teszünk a töltelékből, batyuként összefogjuk, újhagyma szárával összekötjük. Egy tányérra teszünk a tejfölös gombából, közepébe állítunk egy batyut. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.