Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk az étel készítése előtti napon, fóliába csomagoljuk, és a hűtőbe tesszük pihenni.
A finomra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a kisebb darabokra vágott csirkemájat, ízesítjük borssal, a sütés végén paprikarémet is hozzáadjuk. Készre sütjük.
A tésztát téglalap alakúra kinyújtjuk, a sonkaszeletekkel kirakjuk, a sajttal megkenjük, a csirkemájat szorosan egymás mellé rátesszük,
tésztát feltekerjük. Tojással lekenjük, szezámmaggal megszórjuk, és szép aranysárgára megsütjük.
A tejfölt és a majonézt borssal, mustárral elektromos keverővel simára keverjük, és a vegyes zöldséget hozzákeverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.