Elkészítés: 1. A májat megtisztítjuk az inaktól és a hártyáktól.
2. A hagymát megpucoljuk, felaprózzuk. A füstölt szalonnát nagyobb kockákra vágjuk.
3. A hagymát a zsíron megdinszteljük.
4. Hozzáadjuk a májat, amivel tovább dinszteljük. Amikor a máj világos rózsaszínű, rászórjuk a borsot és a majoránnát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és 1 evőkanál vizet.
5. Mikor a máj már nem ereszt levet, ha beleszúrunk, zsírjára sütjük, megsózzuk, és hűlni hagyjuk.
6. A teljesen kihűlt, megdermedt májat a szaftjával és a szalonnával együtt húsdarálón ledaráljuk.
7. A tejföllel habosra keverjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.