Elkészítés: A répát karikára vágom, félpuhára főzöm. Közben apróra vágom a hagymát, felcsíkozom a fokhagymát, a paradicsomot felaprózom.
Kevés olajon megdinsztelem a hagymát. Hozzáadom a májat, majd addig pirítom, míg kifehéredik. Ekkor felöntöm a borral, valamint hozzáadom a paradicsomdarabokat, a répát, a fokhagymát és az összes fűszert (sokan félnek, hogy a máj megkeményedik a fűszerezés, sózás hatására, de ebben az esetben úgyis turmixoljuk, így ennek nincs jelentősége). Addig főzöm, míg a májat megnyomva, nem szivárog belőle rózsaszín lé. Kiveszek néhány szép darab májat, és apróra vágom, félreteszem.
Hozzáadom a darabolt vajat, és megszórom kevés étkezési keményítővel. Mikor a vaj elolvadt, összeturmixolom az egészet. Lehet darálni is, vagy robotgépben pépesíteni. Legvégül hozzáadom a darabolt májat.
Tanácsos egy edénybe kanalazni, és pár óráig hűtőben érlelni. Akár azonnal is fogyasztható, de szebben kenhető, ha kicsit hűsölt a frigóban.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.