Elkészítés: Az aszalt szilvát a borba áztatjuk (vagy mikróban megfőzzük kb. 3 perc alatt). A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk. A szilvákat a hússzelet közepére rakjuk, összehajtjuk a húst, és baconnel betekerjük, kis batyukat készítünk belőle. Tespibe rakjuk, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük a borral (amiből már kiszedtük a szilvákat). Fóliával letakarjuk, 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük. 20 perc után megfordítjuk a batyukat, majd újabb 20 perc után levesszük a fóliát. Pár perc alatt ropogósra sütjük. Isteni finom, pikáns. Szerecsendiós burgonyapürével a legfinomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.