Elkészítés: A csirkemellet vékony szeletekre vágom, mindkét oldalát megkenem mustárral és lereszelt lilahagymával, majd megszórom a fűszerkeverékkel, állni hagyom. Forró olajon megsütöm a csirkemellet, melléteszem a felkarikázott zellerszárat, és együtt készre sütöm, de figyelek, hogy a zellerszár ropogós maradjon. Tejföllel beforralom, végül hozzáadom a lecsöpögtetett vörösbabot, és ezzel is forralok rajta egyet. A tetejét megszórom metélőhagymával és pár levél bazsalikommal.
A felkockázott krumplit félig megfőzöm, leszűröm, forró olajra dobom, megszórom petrezselyemmel, és készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.