Elkészítés: A csirkemelleket vékony szeletekre vágom, ugyanezt teszem a füstölt tarjával is. A tarját megpirítom, közben a csirkemelleket kicsit megsózom, borsozom (de ne sózzuk túl, mert a tarja meg a füstölt sajt is sós). Majd a szépen megpirult tarja szeleteket kiszedem egy tányérra, és a megmaradt zsiradékban megpirítom a melleket. Ha szükséges, felöntöm kevés olívaolajjal. Érdemes teflon serpenyőben készíteni, mert nem ég oda, és szépen megpirulnak a hússzeletek benne. Eközben megpucolom az almákat, felvágom vékony szeletkékre, a sajtot pedig lereszelem. Amint elkészült a hús, egy sütőtálat kikenek olívaolajjal, beleteszem a csirkemelleket, majd az almaszeleteket, erre a tarjaszeletek kerülnek, végezetül megszórom a reszelt sajttal. Előmelegített sütőben (180-200 fok) kb. 15 percet sütöm, hogy az ízek összeolvadjanak, és a sajt szépen rásüljön a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.