Elkészítés: A vaj felét tedd nagy serpenyőbe, majd tedd rá a csirkemelleket és a fokhagymát. Sózd meg ízlés szerint, és süsd 5 percig, közben a csirkemelleket forgasd meg. Vedd ki a fokhagymát, és önts bele egy kevés bort. Forgasd meg a húst a borban. Adj hozzá még egy kis bort, és párold a húst puhulásig. Közben a maradék vajat tedd serpenyőbe, és közepes lángon párold benne puhára az apróra vágott vöröshagymát. Öntsd rá a brandy-t, majd tedd bele a tejszínt és a chilipaprikát. Főzd 4-5 percig folyamatosan kevergetve. A csirkemelleket rendezd el egy előmelegített tálban, s a mártást öntsd rá a tetejére. Köretként párolt rizst vagy tésztát kínálhatsz hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.