Elkészítés: A vöröshagymát felaprítjuk, a paprikát kis darabokra, a gombát vékony szeletekre vágjuk, citromlével azonnal meglocsoljuk. A húst leöblítjük, leitatjuk, és falatnyi darabokra vágjuk.
Olívaolajban 5 percig pirítjuk, majd kiszedjük, megsózzuk, borsozzuk, félretesszük. A gombát a pecsenyelében 3 percig sütjük, sózzuk, borsozzuk, majd szintén kiszedjük.
A vöröshagymát a maradék olajban üvegesre pároljuk, majd a fokhagymát is belenyomjuk. A paprikát belekeverjük, és 3 percig pároljuk. A paradicsomot a levével együtt hozzáadjuk, villával szétnyomkodjuk. Sóval, borssal, oregánóval és a Cayenne-borrsal fűszerezzük, és az egészet kis lángon, fedő nélkül 15 percig főzzük.
Ezután a csirkehúst és a gombát is visszarakjuk, és kis lángon még 15 percig együtt pároljuk.
Tésztafélével körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.