Elkészítés: A lebőrözött, kicsontozott csirkemelleket kettévágjuk, és a 8 húsdarabot bedörzsöljük grillkeverékkel. Kikent tűzálló tálra szorosan egymás mellé rakjuk, a tetejére vajat morzsolunk, és forró sütőben megsütjük (csak puhára, de nem pirosra). Az alatta lévő levet elkeverjük a mustárral, a reszelt sajttal és az összevagdalt petrezselyemmel, kaporral, zellerlevéllel, snidlinggel, kínai hagymával. Ezzel a zöld mártással bekenjük a húsdarabokat, s a sütőbe visszatolva még 5 percig sütjük.
Párolt burgonyával, esetleg burgonyapürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.