Előkészítés: A csirkemellet megmossuk, annyi vízben, hogy ellepje feltesszük főni, az ételízesítővel, borssal fűszerezzük. A hagymát megtisztítjuk, a csirkemellhez adjuk, és kb. 30 percig főzzük. A húst kissé kihűtjük, és apró kockákra vágjuk. A póréhagymát, a petrezselymet megmossuk, és felaprítjuk. A márványsajtot apró kockára vágjuk, a pannónia sajtot lereszeljük.
Elkészítés: Serpenyőben felforrósítunk 1 evőkanál vajat, Beletesszük a póréhagymát, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a csirkehúst, sóval, őrölt borssal, a petrezselyemmel fűszerezzük. Összekeverjük, jól átforrósítjuk, majd hozzáadjuk a márványsajtot, és levesszük a tűzről. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgákat simára keverjük a tejszínnel, megsózzuk, és hozzáadjuk a lisztet. A fehérjékből kemény habot verünk, és a sárgájás masszába fogatjuk. A maradék vajat felforrósítjuk egy olyan serpenyőben, amit a sütőbe is be tudunk tenni, beleöntjük a tojásmasszát, betesszük a sütőbe, és kb. 3-4 perc alatt készre sütjük. A sütőből kivesszük, az omlett közepére halmozzuk a ragut, és szorosan összegöngyöljük. A forró roládot megszórjuk a reszelt sajttal, és azonnal tálaljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 1638 kJ/390 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.